TancaUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Gran Via 2

Gran Via 2 a Facebook Gran Via 2 a Twitter Gran Via 2 a Flickr Gran Via 2 a YouTube Gran Via 2 a Foursquare Gran Via 2 a Instagram

EL CENTRE

// El centre / Com arribar?

EL CENTRE

Shopping en un Palau.
Més de 200 botigues.

El centreEl centre

EL CENTRE

COM ARRIBAR-HI?

SHOPPING EN UN PALAU

GV2

MAPA D'UBICACIÓ


MAPA DE LA ZONA GRAN VIA 2


MAPA SATÈL·LIT (by Google Maps)


TELÈFON: 902 301 444

Gran Via 2 es troba en el punt neuràlgic del nou Districte Econòmic de L’H, a l’accés sud de Barcelona per l’Avinguda de la Gran Via. Accedir-hi és més fàcil que mai. Estem a 2 passes!

Av. de la Gran Via, 75
08908 L'Hospitalet


En vehicle particular...

SITUACIÓ G.P.S.: Nord 41º 21’ 560’’ / Est 2º 07’ 900’’

PER LA RONDA LITORAL / RONDA DE DALT (DES DEL SUD –BAIX LLOBREGAT, EIX MARTORELL, AEROPORT, ZONA FRANCA,...): Has de seguir totes les indicacions que et portin a Granvia/Fira de Barcelona. Un cop ja a la nova Gran Via, la sortida recomanada és HOSPITALET/SANTA EULÀLIA. Tot just sortint, a mà dreta de la rotonda del carrer de la Física, veuràs l’accés directe al pàrquing soterrani de Gran Via 2.

PER LA RONDA DEL MIG (DES DE LES CORTS, AVDA. DIAGONAL, PEDRALBES, SARRIÀ-ST.GERVASI, GENERAL MITRE, GRÀCIA,...): Agafant la Ronda del Mig direcció Plaça Cerdà, arribes a la mateixa plaça i tens dos camins possibles. O bé agafes direcció l’Aeroport i passant la nova Ciutat de la Justícia de Barcelona i L’H veuràs Gran Via 2 a l’esquerra. O bé des de la mateixa Plaça Cerdà agafes el Passeig de la Zona Franca i girant la primera a la dreta (Carretera del Prat), tot recte, et trobaràs el carrer de les Ciències on hi ha un accés directe al pàrquing de Gran Via 2.

DES DEL CENTRE DE BARCELONA-CENTRE CIUTAT (PLAÇA D’ ESPANYA, MONTJUÏC, PARAL·LEL, C. TARRAGONA, C. ARAGÓ, AVDA. DE LA GRAN VIA, PLAÇA CATALUNYA,..): Com si sortissis de Barcelona anant per Pl. Espanya, tot recte per la Gran Via i quan arribis a la Plaça Cerdà, pel pas soterrat, surts per la sortida PL. EUROPA/FIRA GRAN VIA. Llavors,  a la rotonda, a mà esquerra, veuràs l’accés directe al pàrquing de Gran Via 2.

En transport públic...

METRO: Pl. Espanya, línies 1 (vermella) i 3 (verda). Connexió amb FGC (Parada d’Ildefons Cerdà –recomanada- i Europa/Fira).

FERROCARRILS DE LA GENERALITAT (FGC): Parada d’Ildefons Cerdà (recomanada) i parada Europa/Fira. Totes les línies i trens (R5, R6, S33, S4, S8, L8) tenen parada a les dues estacions, just davant del centre comercial o molt a prop, a menys de 2 minuts.

FIRA DE BARCELONA BUS SHUTTLE: Servei de llançadora a recintes firals Montjuïc/Gran Via i Fira/Aeroport (sempre que hi hagi Salons i Congressos).

PARADES D'AUTOBUSOS DAVANT DE GRAN VIA 2: 46 , 65, 79, H12, L70, L72, L80, L81, L86, L87, L94, L95, V3, N15, N16 i N17.

PARADES D'AUTOBUSOS PROPERES A GRAN VIA 2: 9, 37, 109.

PARADA DE TAXI A L’INTERIOR DEL PÀRQUING DEL CENTRE COMERCIAL: Sol·licita’l al Punt d’Informació de Gran Via 2 (planta baixa). Et trucarem a un taxi de forma gratuïta i el podràs esperar tranquil·lament a la nostra zona de serveis del pàrquing. Si no ens el poden confirmar, trucarem a una altra companyia de taxis ja que tenim un acord amb vàries. 

ON ÉS GRAN VIA 2? Gran Via 2 està molt més a prop del que et penses

Veure mapa

Mapa i situació de Gran Via 2 a Google Maps

FESTIUS DE TANCAMENT 2014

Dimecres 1 de gener
Dilluns 6 de gener
Divendres 18 d'abril
Dilluns 21 d'abril
Dijous 1 de maig
Dilluns 9 de juny
Dimarts 24 de juny
Divendres 15 d'agost
Dijous 11 de setembre
Dijous 25 de desembre
Divendres 26 de desembre

(excepte oci, cinemes i restauració)

FESTIUS D'OBERTURA 2014

Diumenge 5 de gener
Diumenge 12 de gener
Diumenge 6 de juliol
Dimecres 24 de setembre
Diumenge 12 d'octubre
Dissabte 1 de novembre
Dissabte 6 de desembre
Dilluns 8 de desembre
Diumenge 14 de desembre
Diumenge 21 de desembre

(calendari oficial de festius d'obertura fixat per la Generalitat de Catalunya)

HORARIS D'OBERTURA

Galeria comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 10 a 22 h.

Restauració i cinemes

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabtes i vigilies de festius, fins a les 03 h.