TARGETA REGAL 20è ANIVERSARI

Back to the list

TARGETA REGAL 20è ANIVERSARI

Promoció Targeta Regal:

Com alguns ja sabeu, aquest mes d'octubre fem 20 anys com a centre comercial. Per això, volem celebrar-ho en gran!

Des del dia 3 d'octubre fins al 31 d'octubre. Presentant dos tiquets de compra iguals o superiors a 30€ i emplenant un cupó que s'entrega al punt d'informació. Podeu participar en el sorteig diari d'una targeta regal de 200€!

Veniu a gaudir del vostre centre comercial preferit i a celebrar el 20è aniversari!

Bases de la promoció:

CENTRE COMERCIAL GRAN VIA 2

 

L'Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 amb NIF G-62986427 i direcció a l'avinguda de la Gran Via, 75 de l'Hospitalet de Llobregat 08908 (Barcelona), organitza una promoció oberta a totes les persones grans que:

- Del dilluns 3 d'octubre al dilluns 31 d'octubre de 2022, exceptuant el 12 d'octubre i els diumenges compresos en aquest període de temps, es presenten al Punt d'Informació del Centre Comercial Gran Via 2 de 9.30 ha 21.00 h , amb els seus tiquets de compra per valor de 30€ o més i que reuneixin una sèrie de condicions. L'acció consisteix en el sorteig diari, de 09.30 a 19.00, d'una Targeta regal de 200€ de Gran Via 2 entre els participants de la jornada. Els participants que participin entre les 19.00 i les 21.00 formaran part del sorteig de l'endemà. Aquesta promoció es regirà per les següents:

 

BASES

PRIMERA. DURACIÓ I PARTICIPANTS

 

L'acció es durà a terme al Punt d'Informació del dilluns 3 d'octubre al dilluns 31 d'octubre del 2022, exceptuant el 12 d'octubre i els diumenges compresos en aquest període de temps. A les 20:45h, es tancarà la cua d'aquest servei, comunicant-vos a l'últim client de la mateixa que és l'últim. S'atendran tots els clients que estiguin davant seu.

Els participants que podran optar a la promoció seran totes les persones grans que reuneixin les condicions que s'especifiquen en aquestes bases.

S'exclou expressament el personal empleat al centre, els mateixos comerciants, els treballadors d'aquests darrers i qualsevol familiar fins a segon grau de tots aquests.

 

SEGONA . FUNCIONAMENT

 

El dia 3 d'octubre, a les 09:30h, iniciarà la promoció "20 ANIVERSARI". Les persones que es presentin al Punt d'Informació del Centre Comercial Gran Via 2 amb:

- mínim dos tiquets de compra de diferents establiments ubicats al centre comercial Gran Via 2, que sumen un total de 30 € o més, amb data dins del període de la promoció (és a dir amb data del dilluns 3 d'octubre al dilluns 31 d'octubre de 2022, incloent-hi tiquets del dia 12 d'octubre i diumenges)

-Només hi haurà un cupó guanyador, no hi haurà cupó suplent.

Cada client pot obtenir una o diverses participacions per al sorteig de la jornada, sense límit, el qual consisteix en un cupó que el client haurà d'emplenar amb les dades següents: Dia de participació, nom i cognoms, data de naixement, telèfon i correu electrònic així com l'autorització o la negació de la cessió de dades de caràcter personal a Gran Via 2 per a l'enviament de comunicacions comercials. Cada client hi pot participar tantes vegades vulgui per jornada.

Un cop el participant hagi obtingut el cupó de participació en el Punt d'Informació, el podrà emplenar i dipositar a l'urna ubicada al Punt d'Informació de Gran Via 2.

El sorteig es realitzarà cada dia de la promoció a les 19:00h al punt d´informació Gran Via 2 amb els participants de la jornada, des del punt d'informació es farà un vídeo de la prova de l´acte perquè quedi gravat el guanyador de la jornada. En acabar el sorteig, es retiraran de l'urna totes les participacions de la jornada. Els clients que participin a partir de les 19:00, jugaran al sorteig de la següent jornada. La promoció finalitzarà el dilluns 31 d’octubre a les 19:00h amb la realització del darrer sorteig.

Els tiquets que donin dret a l'obtenció del premi seran segellats en el moment del lliurament per invalidar-los.

Tota participació que no respongui a la mecànica del concurs no entrarà al sorteig.

No es tindrà en compte que la suma dels imports dels tiquets lliurats sigui superior a 30€ per obtenir una segona participació.

Els tiquets utilitzats per a aquesta promoció no es podran utilitzar per a altres promocions del centre comercial. Les promocions no són acumulables.

 

 

TERCERA. NOTIFICACIÓ DEL GUANYADOR

 

L'organització contactarà amb els guanyadors per confirmar les vostres dades personals a través de la informació que el client ha facilitat al cupó de participació. L'organització farà 3 trucades als guanyadors en un període de 48 hores després de la publicació a les xarxes socials del centre i s'enviarà un correu electrònic informant el guanyador. Si el guanyador no respon o contacta amb l’organització transcorreguts 30 dies, el premi es considerarà renunciat.

Acceptar el premi implica l'acceptació expressa de les bases d'aquesta promoció i de la condició de guanyadors. El guanyador disposarà d´un termini de dues setmanes per recollir el premi al Punt d´Informació de Gran Via 2 a partir del moment en què s´hagi posat en contacte amb el centre. Un cop finalitzi aquest període, el premi es considerarà renunciat. El guanyador ha d'acceptar el premi íntegrament.

En cas de renunciar-hi, en cap cas el guanyador no podrà transferir el premi a un tercer. En el moment del lliurament del premi, el guanyador haurà d'emplenar un formulari d'acceptació del premi. Sense aquesta documentació, el premi no podrà ser lliurat.

Quan el guanyador arreplegui el premi, haurà de mostrar un document identificació. Per identificar-vos a l'hora de rebre el premi.

 

QUARTA. PREMI

 

El regal d'aquesta promoció és el sorteig diari d'una targeta regal de 200 € de Gran Via 2. Les participacions s'aconsegueixen a canvi de tiquets de compra descrits al segon punt de les presents bases.

 

CINQUENA. CONDICIONS GENERALS

 

Si durant l'acció promocional, qualsevol membre de l'organització comprovés o observés que un participant intenta obtenir o obté tiquets de compra falsos o que intenta participar de manera fraudulenta (creant perfils falsos, afegint-se amb més d'una identitat, etc.), la seva participació serà considerada automàticament no vàlida i no podrà reclamar ni al·legar res als organitzadors de acció del centre comercial Gran Via 2.

La participació en aquesta promoció implica l’acceptació d’aquestes bases que estaran a disposició del públic al Punt informació del Centre Comercial Gran Via 2.

L'Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret a substituir els regals per altres d'igual valor en el cas que, per causa de força major, no es pogués lliurar el regal previst o la qualitat d'aquest pogués quedar en dubte.

 

SISENA. DIPÒSIT, ACCEPTACIÓ I MODIFICACIÓ DE LES BASES.

 

La mera participació en aquesta campanya comercial suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases i el criteri del Centre comercial Gran Via 2 pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs o promoció. Gran Via 2 es reserva el dret d'efectuar, en qualsevol moment, qualsevol modificació, supressions i/o addicions a les presents bases promocionals.

L'Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret de resoldre segons la interpretació els aspectes no previstos en aquestes bases.

 

SETENA. EXCEPCIÓ DE RESPONSABILITAT

 

El centre comercial de Gran Via no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioraments, furts, retards o qualsevol circumstància imputable a tercers que pugui afectar el desenvolupament de la present acció.

  • monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday from 09:30 to 21:00
Give your opinion

At your service!

To make life easier , we make those services available