Concurs fotogràfic de Gran Via 2, #ElLlocImportaGV2

Back to the list

Concurs fotogràfic de Gran Via 2, #ElLlocImportaGV2

Des de Gran Via 2, volem treure l'artista que portes dins. Per aquest motiu, hem organitzat un concurs fotogràfic de Gran Via 2!

Pensa en el lloc que et sembli més bonic de tot Gran Via 2, acosta't al centre comercial, fes-li una foto i esmenta a @granvia2 amb el #ElLlocImportaGV2 en els teus stories d'Instagram per a poder participar en el concurs que finalitzarà el 10 de març i podràs guanyar una targeta regal de 200 €.

Molta sort a tots els participants!

 BASES LEGALS DEL CONCURS

Gran Via 2 celebra un concurs de fotografia titulat "El Lloc Importa" amb un premi d'una targeta regal de 200€.


Per a participar, els usuaris hauran de pujar fotografies del centre comercial i la seva diferenciadora arquitectura al costat de l'etiqueta #ElLlocImportaGV2 en les seves stories.


1. DESENVOLUPADOR
Agència eomarketing, en nom de L'Associació de Comerciants del Centre Comercial GRAN VIA 2 amb CIF G-62986427 de l’Avinguda Gran Via núm. 75 de L'Hospitalet de Llobregat (08908 Barcelona) realitza aquesta promoció.
2. DATES DE CELEBRACIÓ
El concurs finalitzarà el 10 de març de 2023 a partir de les 9:00h.
3. LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR
Durant el període indicat, podran entrar en el concurs totes aquelles persones de 18 anys o més que participin seguint la mecànica de la promoció i resideixin a la província de Barcelona per a poder recollir el premi físicament.
Aquelles persones que emprin perfils falsos o duplicats per a aconseguir usuaris reclutats seran automàticament eliminades del concurs. Cada participació ha de correspondre a una persona física. Tampoc s'acceptaran les participacions procedents de països de fora d'Espanya.
L'empresa organitzadora del concurs es reserva el dret de demanar proves que acreditin la identitat dels participants en cas que existeixi una sospita sobre aquests que estan fent paranys.
4. MECÀNICA I PREMIS DE LA PROMOCIÓ
Als usuaris amb legitimació activa per a participar podran pujar fotos a Instagram com stories etiquetant-nos i utilitzant l'etiqueta #ElLlocImportaGV2.
La publicació haurà d'etiquetar a la fanpage de GranVia2: https://www.instagram.com/granvia2/
Tot comentari que no respongui a la mecànica del concurs no entrarà en el sorteig.
5. PREMI
El concurs es tancarà el 10 de març de 2023 a les 9:00h. Seguidament, es publicaran les fotografies mitjançant stories del perfil oficial d'Instagram de Gran Via 2 perquè els mateixos seguidors del nostre perfil votin qui serà el guanyador del concurs de fotografia.
El guanyador podrà anar a recollir el seu premi des del 16 de març fins al 22 de març.
6. NOTIFICACIÓ DEL GUANYADOR
Les persones que resultin guanyadores hauran de contactar mitjançant missatge privat d'Instagram amb Gran Via 2 per a enviar les seves dades personals (Nom, cognoms, telèfon i DNI).
En cas de renúncia a aquest, en cap cas el guanyador podrà transferir el premi a un tercer.
7. EXCLUSIONS I LIMITACIONS
En el cas que Agència eomarketing detectés qualsevol anomalia o sospités que un participant està impedint el normal desenvolupament de la present acció, podrà de manera unilateral eliminar la inscripció d'aquest usuari.
No podran participar en la present acció els empleats d'Agència eomarketing i CC GRAN VIA 2, així com els familiars directes d'aquests, com també els d'aquelles empreses integrades en la realització de la present acció.
En el cas que el mateix Facebook generi algun error i/o problema tècnic involuntari i es perdessin les dades acumulades, es tornarien a sol·licitar als usuaris.
En el cas que la mateixa plataforma de Facebook decideixi unilateralment tancar la pàgina per les seves pròpies normes internes, es cancel·laria la campanya des del moment en el qual Facebook el comuniqui.
8. DIPÒSIT, ACCEPTACIÓ I MODIFICACIÓ DE LES BASES
La mera participació en aquesta campanya comercial suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases i el criteri d'Agència eomarketing durant la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs o promoció. El centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret d'efectuar, en qualsevol moment, qualssevol modificacions, supressions o addicions a les presents bases promocionals, prèvia protocol·lització i comunicació als organismes competents.
9. EXEMPCIÓ RESPONSABILITAT
Agència eomarketing i Centre Comercial Gran Via 2 no es responsabilitzen de les possibles pèrdues, deterioracions, robatoris, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present acció. Igualment, en cap cas Agència eomarketing ni Centre Comercial Gran Via 2 seran responsables dels serveis que qualsevol altra entitat amb la qual aquesta col·labori, prestin als agraciats a conseqüència dels obsequis lliurats.

 

  • monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday from 09:30 to 21:00
Give your opinion

At your service!

To make life easier , we make those services available