REGALEM LES LLAUNES DE GV2!

Tornar al llistat

REGALEM LES LLAUNES DE GV2!

ACONSEGUEIX-LES GRATIS AMB ELS TEUS TIQUETS!

Presenta tiquets de compra de dos o més establiments diferents de GV2 al Punt d'Informació que sumin un mínim de 50€ i et regalarem una llauna exclusiva de Gran Via 2 Hi ha 3 models diferents, col·lecciona’ls! Promoció vàlida del 13 de maig fins a fi d'existències (4.500 unitats). Només es permet participar 3 vegades, per aconseguir les 3 llaunes.

BASES DE LA PROMOCIÓ “LES LLAUNES DE GV2”.

CENTRE COMERCIAL GRAN VIA 2

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 amb NIF G-62986427 i adreça a l’avinguda de la Gran Via, 75 de L’Hospitalet de Llobregat 08908 (Barcelona), organitza una promoció oberta a totes les persones que:

-  Del divendres 13 de maig fins la finalització d’existències, es presentin al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2 de 9:30h a 21:00h (excepte els diumenges festius), amb els seus tiquets de compra per valor de 50€ i que reuneixin una sèrie de condicions. L’acció consisteix en la promoció per compres on es regala una llauna disponible en tres colors. Aquesta promoció es regirà per les següents:

BASES

PRIMERA. DURADA i PARTICIPANTS

L’acció es durà a terme al Punt d’Informació del divendres 13 de maig del 2022 fins la finalització d’existències, de 09:30h a 21:00h, excepte els diumenges festius.

A les 20:45h, es tancarà la cua d’aquest servei, comunicant-li al darrer client d’aquesta que és l’últim. S’atendran a tots els clients que estigui davant d’ell.

Els participants que podran optar a la promoció, seran les persones que reuneixin les condicions que s’especifiquen en aquestes bases.

S’exclou expressament el personal empleat en el centre, els mateixos comerciants, els treballadors d’aquests últims i qualsevol familiar fins a segon grau de tots aquests.

SEGONA. FUNCIONAMENT

El dia 13 de maig, a les 09:30h. s’iniciarà la promoció “Les llaunes de GV2”. Les persones que es presentin al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2 amb:

- mínim dos tiquets de compra de diferents establiments ubicats al centre comercial Gran Via 2, que sumin un total de 50€ o més, amb data dins del període de la promoció (és a dir amb data del 13 de maig del 2022 o endavant).

- només un tiquet pot ser de l’hipermercat Carrefour.

Cada client, només podrà obtenir una llauna de cada color (vermella, groga o verda), per la qual cosa haurà de facilitar següents dades: Nom i cognoms per tal de tenir registre i evitar duplicacions.

En el cas que s'esgotin les llaunes d'un color i aquesta no s'hagi lliurat a un client, el client pot repetir una llauna d'un color que ja s'hagi emportat anteriorment, fins haver-li lliurat tres unitats.

Els tiquets que donin dret a l’obtenció del premi seran segellats en el moment de l’entrega per la seva invalidació.

No es tindrà en compte que la suma dels imports dels tiquets entregats sigui superior a 50€ per l’obtenció d’un segon premi.

Els tiquets utilitzats per aquesta promoció no es podran fer servir per altres promocions del centre comercial. Les promocions no són acumulables.

TERCERA. PREMI

El regal d’aquesta promoció és un regal directe a canvi de tiquets de compra descrits en el segon punt de les presents bases. El regal consisteix en una llauna personalitzada disponible en tres colors (vermella, groga o verda). Hi ha un límit de 4.500 unitats .

QUART. CONDICIONS GENERALS

Si durant l’acció promocional, qualsevol membre de l’organització comprovés o observés que un participant intenta obtenir o obté tiquets de compra falsos o que intenta participar de forma fraudulenta, la seva participació serà considerada automàticament no vàlida i no podrà reclamar ni al·legar res als organitzadors de l’acció del centre comercial Gran Via 2.

La participació en aquesta promoció implica l’acceptació d’aquestes bases que estaran a disposició del públic al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2.

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret a substituir els regals per uns altres d’igual valor en el cas que, per causa de força major no es pogués lliurar el regal previst o la qualitat d’aquest pogués quedar en dubte.

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret de resoldre segons la seva interpretació els aspectes no previstos en aquestes bases.

CINQUENA. DEPÓSIT, ACCEPTACIÓ I MODIFICACIÓ DE LES BASES

La participació en aquesta campanya comercial suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i el criteri del Centre Comercial Gran Via 2 en la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs o promoció. Gran Via 2 es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions, supressions i/o adicions a les presents bases promocionals, previ protocol·lització i comunicació als organismes competents.

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret de resoldre segons la seva interpretació els aspectes no previstos en aquestes bases.

SISENA. EXEMPCIÓ RESPONSABILITAT

El Centre Comercial Gran Via 2 no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioraments, robatoris, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present acció.

 

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició