Diferents descomptes!

Retour à la liste
LOYALTY-GV2-hotel-plan

Diferents descomptes!

  • Tall + Rentat 11,99 €, Sense Pentinat
  • Tintat Només Arrels + Rentat 22,99 €, Sense Pentinat
  • Reflexos Normals + Rentat, no inclou Matís 25,99 € Sense Pentinat
  • 10 % de descompte en Pentinat + Rentat (Divendres i Dissabtes)

Marco Aldany est la chaîne de coiffure et d'esthétique en Espagne, une franchise internationale leader qui bénéficie de l'expérience de plus de 400 ouvertures dans le monde entier et de plus de 4 000 stylistes.

Marco Aldany és la cadena de perruqueria i estètica a Espanya, una franquícia internacional líder que compta amb l'experiència de més de 400 obertures a tot el món i més de 4000 estilistes.

La seva imatge avantguardista, urbana, actual i innovadora, i els seus excel·lents serveis, han convertit Marco Aldany en la firma clau que impulsa el negoci de l'estètica i la bellesa al nostre país, amb més de 6,5 milions de visites.

Des del seu naixement, l'any 1997, va apostar per ser el referent del sector; va trencar amb el concepte tradicional de perruqueria i va revolucionar el panorama amb la seva potent imatge de marca, una decoració única, l'horari ininterromput més ampli i la carta de serveis, productes i tractaments més completa i de qualitat a un preu molt competitiu.

Aquest nou concepte, a més, integrava processos de treball, tecnologia, gestió de negoci, formació i màrqueting, amb l'únic objectiu de satisfer el client i crear una relació rendible, segura i duradora per al franquiciat.

Beauté
Donnez votre avis

A votre service !

Pour vous simplifier la vie, nous mettons ces services à votre disposition