Descompte no acumulable del 10 % en altres ofertes

Retour à la liste
LOYALTY-GV2-hotel-plan

Descompte no acumulable del 10 % en altres ofertes

 

  • Descompte no acumulable del 10 % en altres ofertes.

Fa més de vint-i-cinc anys, ens vam proposar conquerir el món. Érem només uns quants nois amb la nostra primera col·lecció de texans i una passió inqüestionable pel món dels texans.

Tot i que els anys han fet que només quedi un d'aquests nois dels inicis i la passió pels texans, el nostre equip ha crescut en el camí i ha donat la benvinguda a molts nous membres. I sí, som conscients que un armari masculí necessita molt més que un bon parell de texans. Per això, també oferim una àmplia gamma de roba esportiva i urbana, peces clàssiques d'estil informal, vestits impecables, complements i calçat. En definitiva, tenim tot el que necessites per cobrir les teves esquenes, estilísticament parlant, en qualsevol ocasió.

I és per això que ens considerem molt més que una simple marca. Som una fraternitat, un club, una comunitat consolidada pel denim. I en aquesta comunitat tenim un objectiu: "estar-hi" per als nostres nois. El nostre univers està lliure de sorpreses i decepcions, de fet, podriem definir-lo com una manera de fer que cada compra es desenvolupi de la manera més fàcil i millor possible. Es tracta de texans de qualitat carregats de bones vibracions. I és precisament aquesta filosofia la que es amaga darrere de la nostra marca.

Mode
  • 93 259 12 72
  • Les lundis, mardis, mercredis, jeudis, vendredis, samedis de 09:30 à 21:00.
  • Planta Baja
Donnez votre avis

A votre service !

Pour vous simplifier la vie, nous mettons ces services à votre disposition