40 GB gratuïts amb la compra d'una targeta SIM de prepagagament

Retour à la liste
LOYALTY-GV2-hotel-plan

40 GB gratuïts amb la compra d'una targeta SIM de prepagagament

  • 40 GB gratuïts amb la compra d'una targeta SIM de prepagament

Vodafone és l'empresa més gran de telecomunicacions paneuropea i africana. El nostre propòsit és connectar per a un futur millor utilitzant la tecnologia per millorar la vida, digitalitzant sectors crítics i fent possibles societats digitals inclusives i sostenibles.

Vodafone proporciona serveis mòbils i fixes a més de 300 milions de clients en 17 països, i té acords amb xarxes mòbils en 46 països més. Vodafone és líder mundial en Internet de les Coses (IoT), connectant més de 160 milions de dispositius i plataformes. Amb Vodacom Financial Services i M-Pesa, comptem amb la plataforma més gran de tecnologia financera d'Àfrica, que dona servei a més de 56 milions de persones en sis països.

Ens hem compromès a reduir el nostre impacte ambiental per assolir zero emissions netes el 2040, alhora que ajudem els nostres clients a reduir les seves pròpies emissions de carboni en 350 milions de tones per al 2030. Estem impulsant accions per reduir els residus de dispositius i assolir el nostre objectiu de reutilitzar, revendre o reciclar el 100% dels residus dels nostres equips de xarxa.

Culture, loisirs, technologie
  • 670 515 188
  • Les lundis, mardis, mercredis, jeudis, vendredis, samedis de 09:30 à 21:00.
  • Planta Calle
Donnez votre avis

A votre service !

Pour vous simplifier la vie, nous mettons ces services à votre disposition