15% de descompte amb tots els productes

Back to the list
LOYALTY-GV2-hotel-plan

15% de descompte amb tots els productes

15% de descompte amb tots els productes

RAIVE neix a Barcelona sota la direcció dels dissenyadors Raül Carnero i Verónica Rivero. En la seva seu central d'Esplugues de Llobregat, es duu a terme artesanalment totes les fases de creació de les seves joies: Disseny, fabricació i producció. 


Apostant per un concepte de joies creades per a dones i homes que saben apreciar la bellesa, el disseny i l'exclusivitat que només sap donar l'artesà joier, la firma que des del 2012 es comercialitza en les millors Boutiques i Joieries, va triar el CC Gran Via2 per a inaugurar en 2019 la seva Flagship Store,  oferint l'oportunitat d'aprofundir en l'Univers i l'Essència RAIVE.

 

Cadascuna de les joies RAIVE és el resultat de la creació d'objectes únics, que posseeixen estètica, història i reflexió. L'harmonia de la plata amb les pedres semipreciosas, els minerals i el materials nobles com el cuir, donen lloc a dissenys únics; exclusius i amb identitat pròpia.  Cada joia és tractada de manera única i exclusiva per artesans joiers amb el segell Made in Spain

Jewelry, Watches and Accessories
  • 930 246 904 / 644 696 642
  • monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday from 09:30 to 22:00
  • Planta Baja
Give your opinion

At your service!

To make life easier , we make those services available