Condicions Targeta Regal

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

-Aquesta targeta ha estat emesa per CaixaBank Electronic Money, EDE SL, Money To Pay, la qual en té tots els drets reservats. Per rebre’n més informació o ajuda addicional podeu trucar al telèfon que apareix al dors de la tarjeta o bé accedir via web a https://www.moneytopay.com/web/guest/condiciones-generales
-La sol·licitud, recepció i ús d’aquesta targeta impliquen l’acceptació expressa, per part de l’usuari, de tots i cadascun dels punts de les Condicions Generals d’Ús. 
-Aquesta targeta només és vàlida per comprar als establiments de Gran Via 2 que acceptin VISA Electron.
-Està carregada amb l’import sol·licitat i no es pot tornar a carregar.
-Podeu consultar el seu saldo en qualsevol caixer de La Caixa, sense la necessitat d’introduir cap PIN, trucant al 902 200 202 o bé via web a moneytopay.com/gestion-tarjeta-regalo
-Consulteu la data de caducitat a la targeta*.
-La seva utilització estarà limitada al saldo disponible en el moment de l’ús.
-En cas de robatori, pèrdua, deteriorament o irregularitat, el Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret a substituir o anul·lar la targeta.
-Aquesta targeta no es pot utilitzar per a la retirada d’efectiu en caixers automàtics, realitzar transaccions il·legals, ni cap aposta o compres per Internet.
-Assegureu-vos de no realitzar compres per import superior al saldo vigent, ja que l’operació serà denegada.
-Si voleu fer una compra d’import superior al saldo vigent de la targeta, haureu d’indicar-li al comerciant que cobri només l’import exacte dels fons disponibles i haureu de proporcionar-li una altra forma de pagament per la diferència, si així ho permet l’establiment en qüestió. Algun establiment podria no acceptar una segona targeta regal com a forma de pagament de la diferència.
-En cas de devolució dels béns o serveis adquirits, conserveu la targeta.
-Vostè acorda protegir la targeta com si es tractés de diners en efectiu.

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

-Si no disposa de fons suficients a la seva targeta per completar la transacció.
-Si un comerciant es nega a acceptar la targeta.
-Si el terminal electrònic on es realitza la transacció no funciona correctament.
-Si s’ha bloquejat l’accés a la seva targeta després que vostè informés que l’havia extraviada o li havien robat.
-Si alguna circumstància fora del nostre control (un incendi, inundació, error de comunicació, etc.) impedís la transacció, tot i les precaucions raonables preses.
-Si hi hagués alguna retenció o si el seu fons estigués subjecte a un procés legal o d’altres impediments que restringissin el seu ús.
-Si tenim motius per creure que la transacció sol·licitada no està autoritzada.
-La qualitat, seguretat, legalitat ni cap altre aspecte dels béns o serveis que vostè adquireixi amb la targeta.

ALTRES TERMES

-Si es determinés que alguna de les disposicions d’aquestes Condicions Generals d’Ús són invàlides o inexigibles segons els termes legals de qualsevol norma, llei o reglamentació de qualsevol organisme; la validesa o el caràcter executor de la resta de disposicions d’aquestes condicions, no es veuran afectades.

* Un cop la targeta caduqui, el seu posseïdor tindrà un temps màxim de tres mesos per poder recuperar el saldo romanent, en cas de que aquest sigui superior a 5€, sol·licitant una tarjeta al Punt d’Informació. Aquesta tarjeta será d’un import mínim de 20€, dels quals el poseïdor haurá d’abonar la diferencia entre el saldo romanent de la tarjeta caducada i l’import total de la nova tarjeta. Passat aquest termini, el sistema no permetrà la recuperació del saldo existent.

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició