BLACK FRIDAY: Guanya una tablet Xiaomi cada dia

Tornar al llistat

BLACK FRIDAY: Guanya una tablet Xiaomi cada dia

Del dilluns 22 al diumenge 28 de novembre, sortegem una tablet Xiaomi Pad 5 cada dia entre tots els participants de la jornada.

Vols ser un dels guanyadors/ores? Presenta dos o més tickets d'establiments de Gran Via 2 que sumin un mínim de 30€ al Punt d'informació i aconsegueix el cupó de participació! Però espera: Si un d'aquests tickets és de la botiga Xiaomi, et facilitaran 2 cupons de participació!

Realitzarem el sorteig cada dia a les 19:00h i tot seguit, publicarem el vídeo de l'elecció del guanyador/a al nostre perfil d'instagram.

Vine a Gran Via 2 la setmana del Black Friday, aprofita totes les ofertes dels establiments del centre i participa al nostre sorteig. Et desitgem molta sort!

 

Gran Via 2, el lloc importa.

 

BASES DE LA PROMOCIÓ

 

CENTRE COMERCIAL GRAN VIA 2

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 amb NIF G-62986427 i adreça a l’avinguda de la Gran Via, 75 de L’Hospitalet de Llobregat 08908 (Barcelona), organitza una promoció oberta a totes les persones majors d’edat que:

-  Del dilluns 22 de novembre al diumenge 28 de novembre de 2021, es presentin al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2 de 9:30h a 21:00h, amb els seus tiquets de compra per valor de 30€ o més i que reuneixin una sèrie de condicions. L’acció consisteix en el sorteig diari d’una tablet Xiaomi Pad 5 entre els participants de la jornada. Aquesta promoció es regirà per les següents:

BASES

PRIMERA. DURADA i PARTICIPANTS

L’acció es durà a terme al Punt d’Informació del dilluns 22 de novembre al diumenge 28 de novembre de 2021, de 09:30h a 21:00h. 

A les 20:45h, es tancarà la cua d’aquest servei, comunicant-li al darrer client d’aquesta que és l’últim. S’atendran a tots els clients que estigui davant d’ell.

Els participants que podran optar a la promoció, seran totes les persones majors d’edat que reuneixin les condicions que s’especifiquen en aquestes bases.

S’exclou expressament el personal empleat en el centre, els mateixos comerciants, els treballadors d’aquests últims i qualsevol familiar fins a segon grau de tots aquests.

SEGONA. FUNCIONAMENT

El dia 22 de novembre, a les 09:30h. s’iniciarà la promoció “BLACK FRIDAY 2021”. Les persones que es presentin al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2 amb:

- mínim dos tiquets de compra de diferents establiments ubicats al centre comercial Gran Via 2, que sumin un total de 30€ o més, amb data dins del període de la promoció (és a dir amb data del dilluns 22 al diumenge 28 de novembre de 2021).

- només un tiquet pot ser de l’hipermercat Carrefour.

- Si un dels tiquets que presenti el participant es de la botiga Xiaomi de Gran Via 2, obtindrà dos cupons per a participar.

Cada client, pot obtenir un o més cupons de participació pel sorteig de la jornada, el qual consisteix en un cupó que el client haurà d’omplir amb les següents dades: Dia de participació, nom i cognoms, data de naixement, telèfon i correu electrònic així com l’autorització o negació de la cessió de dades de caràcter personal a Gran Via 2 per l’enviament de comunicacions comercials. Cada client pot participar tantes vegades com vulgui.

Un cop el participant hagi obtingut el seu cupó de participació al Punt d’Informació, el podrà omplir i dipositar en l’urna ubicada al Punt d’Informació de Gran Via 2.

El sorteig es realitzarà cada dia de la promoció a les 19:00h al Punt d’Informació de Gran Via 2 amb els participants de la jornada, publicant seguidament el vídeo del sorteig al perfil d’ Instagram de Gran Via 2. Al finalitzar el sorteig, es retiraran de l’urna totes les participacions de la jornada. Els clients que participin a partir de les 19:00h, jugaran en el sorteig de la següent jornada. La promoció finalitzarà diumenge 28 de novembre a les 19:00h amb la realització de l’últim sorteig.

Els tiquets que donin dret a l’obtenció del premi seran segellats en el moment de l’entrega per la seva invalidació.

Tota participació que no respongui a la mecànica del concurs no entrarà en el sorteig.

No es tindrà en compte que la suma dels imports dels tiquets entregats sigui superior a 30€ per l’obtenció d’una segona participació.

Els tiquets utilitzats per aquesta promoció no es podran fer servir per altres promocions del centre comercial. Les promocions no són acumulables.

TERCERA. NOTIFICACIÓ DEL GUANYADOR

L’organització contactarà amb els guanyadors per confirmar les seves dades personals a través de la informació que el client faciliti en el cupó de participació. L’organització realitzarà 3 trucades als guanyadors en un període de 48 hores una vegada es publiqui el guanyador en les xarxes socials del centre. Si el guanyador no respon o contacta amb l’organització transcorregut 30 dies, el premi es considerarà renunciat.

Acceptar el premi implica l'acceptació expressa de les bases d’aquesta promoció i de la seva condició de guanyadors. El guanyador disposa d’un termini de dues setmanes per recollir el premi en el punt d’informació de Gran Via 2 a partir del moment en què s'hagi posat en contacte amb el centre. Un cop finalitzi aquest període, el premi es considerarà renunciat i passarà al suplent. El guanyador ha d'acceptar el premi en la seva totalitat.

En cas de renúncia d’aquest, en cap cas el guanyador podrà transferir el premi a un tercer. En el moment de lliurament del premi, el guanyador haurà d'omplir un formulari d'acceptació del premi. Sense aquesta documentació, el premi no li podrà ser lliurat.

QUARTA. PREMI

El regal d’aquesta promoció és el sorteig diari d’una tablet Xiaomi Pad 5 Les participacions s’aconsegueixen a canvi de tiquets de compra descrits en el segon punt de les presents bases.

CINQUENA. CONDICIONS GENERALS

Si durant l’acció promocional, qualsevol membre de l’organització comprovés o observés que un participant intenta obtenir o obté tiquets de compra falsos o que intenta participar de forma fraudulenta (creant perfils falsos, agregant-se amb més d’una identitat, etc.), la seva participació serà considerada automàticament no vàlida i no podrà reclamar ni al·legar res als organitzadors de l’acció del centre comercial Gran Via 2.

La participació en aquesta promoció implica l’acceptació d’aquestes bases que estaran a disposició del públic al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2.

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret a substituir els regals per uns altres d’igual valor en el cas que, per causa de força major no es pogués lliurar el regal previst o la qualitat d’aquest pogués quedar en dubte.

SISENA. DEPÓSIT, ACCEPTACIÓ I MODIFICACIÓ DE LES BASES

La participació en aquesta campanya comercial suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i el criteri del Centre Comercial Gran Via 2 en la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs o promoció. Gran Via 2 es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions, supressions i/o adicions a les presents bases promocionals.

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret de resoldre segons la seva interpretació els aspectes no previstos en aquestes bases.

SETENA. EXEMPCIÓ RESPONSABILITAT

El Centre Comercial Gran Via 2 no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioraments, robatoris, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present acció.

 

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició