Gran Via 2 treu la seva nova campanya de publicitat per a demostrar que "El lloc importa

Tornar al llistat

Gran Via 2 treu la seva nova campanya de publicitat per a demostrar que "El lloc importa

Gran Via 2 treu la nova campanya corporativa “Què prefereixes?” per a demostrar que en el shopping, el lloc importa.


La nova campanya té com a objectiu mostrar els avantatges que ofereix el centre a tots els seus clients perquè Gran Via 2 genera experiències de compra diferents, gràcies a la seva decoració única, les seves més de 180 botigues i els seus 25 restaurants i cafeteries, Carrefour, un cinema amb 15 sales entre elles 3 de 4DX i 1 de Screen X, a més d'una pista de bitlles.


En l'espot de la campanya publicitària es reforça el posicionament que fa temps que treballa el centre, Gran Via 2 és un escenari únic i diferenciador on fer les compres. En l'actualitat, amb un món tan globalitzat que tendeix a homogeneïtzar l'experiència, llancem la campanya per a fer reflexionar sobre el valor afegit que aporta un entorn que genera diferències per ser més bonic, acollidor, ampli i confortable.


La peculiar arquitectura del nostre centre el fa únic a la ciutat de Barcelona i els nostres clients ens el confirmen, no deixa indiferent a ningú. A més, l'àmplia oferta comercial ho converteix en un lloc acollidor per a tots els públics, en Gran Via 2 segur que troben alguna cosa d'acord amb els seus gustos. Els locals i espais comuns són molt amplis i això juntament amb els serveis del centre el fa un lloc confortable per a passar una bona estona sola, en família o amb amics.


Tota aquesta experiència és la que recull la campanya, no és el mateix comprar-se una peça de vestir en qualsevol lloc que comprar-la en Gran Via 2 per tot el valor afegit que li envolta, no és el mateix anar a qualsevol sala de cinema que viure l'experiència en una sala 4DX perquè aquesta vivència és més immersiva.


La campanya, que s'estendrà durant les pròximes setmanes tindrà visibilitat en diferents suports: televisió, mitjans exteriors, xarxes socials i internet.

 

Us esperem a Gran Via 2, el lloc importa

Descobreix la nova campanya aquí: https://youtu.be/-P52ZatQZZU

 

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició