PROMOCIÓ: Regalem dos ous de xocolata

Tornar al llistat

PROMOCIÓ: Regalem dos ous de xocolata

AQUESTA PAS-QUACK

REGALEM DOS OUS DE XOCOLATA

Aconsegueix-los gratis amb els teus tiquets!

Presenta tiquets de compra de dos o més establiments diferents de Gran Via 2 al Punt d'Información que sumin un mínim de 30€ i et regalarem un parell d'ous de xocolata. 

Promoció vàlida del divendres 31 de març fins a fi d'existències (2.500 parells d'ous de xocolata). Els ous no inclouen l'ànec.

BASES DE LA PROMOCIÓ “Ous de Xocolata 2023”.

CENTRE COMERCIAL GRAN VIA 2

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 amb NIF G-62986427 i adreça a l’avinguda de la Gran Via, 75 de L’Hospitalet de Llobregat 08908 (Barcelona), organitza una promoció oberta a totes les persones que:

-  Del divendres 31 de març del 2023 fins la finalització d’existències es presentin al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2 de 9:30h a 21:00 h (excepte els diumenges i festius), amb els seus tiquets de compra per valor de 30€ i que reuneixin una sèrie de condicions. L’acció consisteix en la promoció per compres on es regalen un parell d’ous de xocolata.  Aquesta promoció es regirà per les següents:

BASES

PRIMERA. DURADA i PARTICIPANTS

L’acció es durà a terme al Punt d’Informació del divendres 31 de març del 2023 fins la finalització d’existències de 09:30h a 21:00h fins, excepte els diumenge i festius.

A les 20h45, es tancarà la cua d’aquest servei, comunicant-li al darrer client d’aquesta que és l’últim. S’atendran a tots els clients que estigui davant d’ell.

Els participants que podran optar a la promoció, seran les primeres 2.500 persones que reuneixin les condicions que s’especifiquen en aquestes bases.

S’exclou expressament el personal empleat en el centre, els mateixos comerciants, els treballadors d’aquests últims i qualsevol familiar fins a segon grau de tots aquests.

SEGONA. FUNCIONAMENT

El dia 31 de març, a les 09:30h. s’iniciarà la promoció “Ous de xocolata”. Les primeres 2.500 persones que es presentin al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2 amb:

- mínim dos tiquets de compra de diferents establiments ubicats al centre comercial gran Via 2, que sumin un total de 30€ o més, amb data dins del període de la promoció (és a dir amb data del 31  de març de 2023 en endavant).

- només un tiquet pot ser de l’hipermercat Carrefour.

- l'ànec de goma que apareix a la gràfica no està inclòs en la promoció.

El client podrà participar tan tes vegades com vulgui, però els tiquets que donin dret a l’obtenció d’un parell d’ous de xocolata no es tindran en compte per la obtenció d’un segon parell d’ous de xocolata, i seran segellats en el moment de l’entrega dels ous de xocolata per la seva invalidació. No es tindrà en compte que la suma dels imports dels tiquets entregats sigui superior a 30€ per la obtenció d’un segon parell d’ous de xocolata.

Els tiquets utilitzats per aquesta promoció no es podran fer servir per altres promocions del centre comercial. Les promocions no són acumulables.

TERCERA. PREMI

El regal d’aquesta promoció és un regal directe a canvi de tiquets de compra descrits en el segon punt de les presents bases. El regal consisteix en dos ous de xocolata presentats en una bossa transparent. Hi ha un límit de 2.500 bosses amb un parell d’ous de xocolata.

QUART. CONDICIONS GENERALS

Si durant l’acció promocional, qualsevol membre de l’organització comprovés o observés que un participant intenta obtenir o obté tiquets de compra falsos o que intenta participar de forma fraudulenta (creant perfils falsos, agregant-se amb més d’una identitat, etc.), la seva participació serà considerada automàticament no vàlida i no podrà reclamar ni al·legar res als organitzadors de l’acció del centre comercial Gran Via 2.

La participació en aquesta promoció implica l’acceptació d’aquestes bases que estaran a disposició del públic al Punt d’Informació del Centre Comercial Gran Via 2.

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret a substituir els regals per uns altres d’igual valor en el cas que, per causa de força major no es pogués lliurar el regal previst o la qualitat d’aquest pogués quedar en dubte.

L’Associació de Comerciants del Centre Comercial Gran Via 2 es reserva el dret de resoldre segons la seva interpretació els aspectes no previstos en aquestes bases.

 

 

 

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició