40 GB gratuïts amb la compra d'una targeta SIM de prepagagament

Tornar al llistat
LOYALTY-GV2-hotel-plan

40 GB gratuïts amb la compra d'una targeta SIM de prepagagament

  • 40 GB gratuïts amb la compra d'una targeta SIM de prepagament

Vodafone és l'empresa més gran de telecomunicacions paneuropea i africana. El nostre propòsit és connectar per a un futur millor utilitzant la tecnologia per millorar la vida, digitalitzant sectors crítics i fent possibles societats digitals inclusives i sostenibles.

Vodafone proporciona serveis mòbils i fixes a més de 300 milions de clients en 17 països, i té acords amb xarxes mòbils en 46 països més. Vodafone és líder mundial en Internet de les Coses (IoT), connectant més de 160 milions de dispositius i plataformes. Amb Vodacom Financial Services i M-Pesa, comptem amb la plataforma més gran de tecnologia financera d'Àfrica, que dona servei a més de 56 milions de persones en sis països.

Ens hem compromès a reduir el nostre impacte ambiental per assolir zero emissions netes el 2040, alhora que ajudem els nostres clients a reduir les seves pròpies emissions de carboni en 350 milions de tones per al 2030. Estem impulsant accions per reduir els residus de dispositius i assolir el nostre objectiu de reutilitzar, revendre o reciclar el 100% dels residus dels nostres equips de xarxa.

Cultura, oci, tecnologia
  • 670 515 188
  • dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte de 09:30 a 21:00
  • Carrer
Dóna la teva opinió

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició