Benvingut aBOSANOVA

Tornar al llistat
Sabateries
  • 93 259 11 91
  • dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres de 09:00 a 21:00
  • Carrer
Dóna la teva opinió

BOSANOVA

A Bosanova som experts en el “fast fashion”, on hi trobaràs les últimes tendències en bosses i calçat, sempre al millor preu. La nostra línea de productes es juvenil i atrevida, sent experts en sabates de plataforma i bosses tant per anar a l’ universitat com pels caps de setmana. A més a més, també trobaràs una amplia línea de productes de calçat de pell, també actuals i produïts a Espanya. Recorda que podràs utilitzar la nostra botiga de Diagonal Mar per recollir totes les comandes que facis online de forma totalment gratuïta. Al igual que fer els canvis i les devolucions que necessitis.

 Bosanova Història

Vam néixer a Barcelona al 1986 amb una petita botiga on veníem bosses de pell. Una generació més tard, hem conquerir la ciutat comtal amb més de 30 botigues i amb una missió “Bossa Nova” que defineix perfectament la nostra missió: Omplir els carrers de “estil nou” de complements i calçat amb inspiració en les grans marques de tot el món. 

“Som una empresa familiar que incorpora la seva experiència en el sector del calçat amb entusiasme i el coneixement de ments joves”

 

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició