Benvingut aHEDONAI

Tornar al llistat
Imatge Personal
  • 93 259 07 41
  • dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte de 09:30 a 22:00
  • Carrer
Dóna la teva opinió

HEDONAI

Hedonai és la cadena de centres mèdics – estètics propis, líder en medicina estètica i pionera en depilació làser a España, amb implantació a nivell nacional.

Amb més de 25 anys d’experiència i després d’haver realitzat més de 2.000.000 tractaments a 300.000 clients, compta amb la millor reputació, i és la cadena de centres mèdics - estètics més respectada del sector.

Hedonai està permanentment al front en innovació i desenvolupament de tecnologia, compta amb els darrers tractaments i ofereix el millor assessorament mèdic per obtenir els millors resultats amb les majors garanties.

L’equip humà d’Hedonai està format i certificat en les seves diferents especialitats, contant amb un equip propi de metges, especialitzat en medicina estètica amb més de 15 anys d’ experiència, en la més amplia varietat de tractaments mèdics – estètics, tant facials, com corporals.

Els protocols d’atenció al client es basa en un continu seguiment mèdic, establint un vehicle insuperable, i, en conseqüència, oferint la millor experiència al client, que guarda absoluta fidelitat a Hedonai. Prova d’això és que la majoria dels clients de són prescriptors de Hedonai per el seu cercle mes proper.

Les principals línies de negocio d’Hedonai són:

• Depilació Làser Mèdica: comptant amb les màquines mèdiques làser més avançades, i totes les tecnologies, Hedonai ofereix la màxima seguretat i garantia d’èxit en l’eliminació del borrissol. La depilació és ràpida, efectiva i indolora.

• Medicina Estètica: els tractaments d’Hedonai no són invasius, han estat sobradament provats, i obtenen els millors resultats, sent aquest visibles en menys termini. Disposem d’una inigualable varietat de tractaments de medicina estètica no invasiva.

• Estètica de cabina facial y corporal: l’equipo d’assessors i tècnics d’Hedonai compta amb les certificacions necessàries per a obtenir les millors resultats en tractaments d’estètica facial i corporal, amb i sense aparatologia, comptant amb la tecnologia més avançada del mercat i productes específics per a aportar les millors solucions a cada tipus de necessitat.
 

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició