Benvingut aInside

Tornar al llistat
Moda
  • 93 259 00 24
  • dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte de 09:30 a 21:00
  • Carrer
Dóna la teva opinió

Inside

T'agrada l'street style? Llavors ets un INSIDER. A INSIDE ens dirigim a joves d'entre 15 i 35 anys d'edat, que els hi agrada l'urban style i comprar en un ambient modern i diferent. Sí!

INSIDE és una botiga urbana on els nostres dissenyadors s'esforcen cada dia per adaptar els nostres productes i les nostres botigues a les últimes tendències. Això ens permet oferir-te novetats constants amb els millors preus.

Sabies que... la primera botiga INSIDE va obrir les seves portes a Barcelona al 2004. Actualment, INSIDE compta amb una xarxa de més de 300 botigues pròpies a Espanya, Portugal, Itàlia i Polònia. A més, han desenvolupat un important pla d'expansió per arribar als centres comercials més importants d'Europa, sempre sota la filosofia d'INSIDE: botigues amb estil urbà, dotades de gran personalitat i en constant desenvolupament i innovació. Sempre per estar a prop teu.

INSIDE pertany a Liwe Española i compta amb més de 2.000 empleats, que desenvolupen la seva feina repartits entre la seu central, els diversos centres logístics i les més de 300 botigues que operen sota les marques INSIDE i INSIDE Shoes. Gràcies per confiar en nosaltres!

 

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició