Benvingut aMASSIMO DUTTI

Tornar al llistat
Moda
  • 93 259 11 00
  • dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte de 09:30 a 21:00
  • Carrer
Dóna la teva opinió

MASSIMO DUTTI

Del grup Inditex, Massimo Dutti destaca pel disseny dels seus productes: des de les línies més urbanes i sofisticades a un estil més casual. Es consolida a tots els nivells com un grup en creixement a nivell nacional i internacional. La seva dedicació exclusiva, qualitat de materials i combinació de teixits i estils són les bases del món creat per Massimo Dutti en totes les seves col·leccions.

Sobre la base d'un concepte de creació pròpia, Massimo Dutti representa a un client urbà, elegant i contemporani.

Col·lecció rere col·lecció, Massimo Dutti persegueix aconseguir un estil personal i adaptat a les línies de moda que regeixen els estàndards en les passarel·les internacionals.

La botiga Massimo Dutti de Gran Via 2 representa un espai de dissenys pensat per a la comoditat dels clients, on l'assessorament personalitzat s'entén com eix prioritari de l'atenció comercial.

Destaca la seva línia Massimo Dutti Boys & Girls implantada en el mercat a partir de l'any 2003; Massimo Dutti Dona: Women, Accessories, Soft, Fragrances, Eyewear; Massimo Dutti Home: Men, Accessories, Soft, Personal Tailoring, Fragrances, Eyewear.

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició