Benvingut aYVES ROCHER

Tornar al llistat
Imatge Personal
  • 93 259 15 75
  • dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte de 09:30 a 21:00
  • Baixa
Dóna la teva opinió

YVES ROCHER

Yves Rocher, Creador de la Cosmètica Vegetal

Botànics, recol·lectors, fabricants i distribuïdors, la marca Yves Rocher és l'única marca de cosmètica que controla tot el procés d'elaboració dels seus productes, des de la planta fins a la pell dels seus 30 milions de clients a 90 països.

Aquesta característica permet, a la marca Yves Rocher, reduir l'impacte medi ambiental i proposar a cada dona productes de bellesa de qualitat a un preu accessible.

La nostra botiga és un lloc dedicat a la bellesa, un himne a la natura que ens inspira. Entra i descobreix tota l'eficàcia de la Cosmètica Vegetal, gràcies als consells experts de les nostres Conselleres de Bellesa: tractaments fàcils, corporals, maquillatge, perfum… una oferta completa de productes per a totes les dones i de totes les edats.

Descobreix també el nostre Centre d'Estètica, i viuràs una experiència única i directa amb la Cosmètica Vegetal. Els gestos experts de les nostres esteticistes realçaran la teva bellesa.

Vine a descobrir la teva botiga Yves Rocher i gaudeix d'avantatges excepcionals si et fas del club Yves Rocher de forma gratuïta, ràpida i fàcil.

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició