Benvingut aKIKO MILANO

Tornar al llistat
Imatge Personal
  • 93 259 14 31
  • De dilluns a dissabte (i festius d’apertura) de 09:30 a 22:00
  • Carrer
Dóna la teva opinió

KIKO MILANO

KIKO MILANO, és una marca italiana de cosmètica professional que presenta una gamma de maquillatges i tractaments facials i corporals avantguardistes. Productes segurs i eficaços de la més alta qualitat, creats per satisfer les necessitats de bellesa de les dones de qualsevol edat.

"Be What You Want to Be", aquesta és la frase que recull la visió de la bellesa de KIKO. Gràcies a la seva extraordinàriament àmplia i diversificada gamma de productes, KIKO MILANO fa possible que cadascú expressi la seva pròpia personalitat amb productes personalitzats. Una varietat de colors, efectes i sensacions únics al mercat per adaptar-se al teu estil, to i tipus de pell i a les necessitats específiques de qualsevol fase de la teva vida.

La identitat de KIKO MILANO té el seu origen en els valors "Fabricat a Itàlia" i a la capital de la moda, l'art i el disseny. La recerca de textures i colors originals es combina amb estudis duts a terme en fórmules de qualitat amb una eficàcia garantida, per oferir una fusió perfecta entre qualitat i creativitat.

Resultat dels descobriments científics avantguardistes i les últimes tendències de la moda: KIKO MILANO continua renovant-se amb productes sempre nous i propers als variats ideals de bellesa.

Les REBAIXES KIKO continuen!

Descobriu els productes amb descomptes a les botigues i al nostre web.

Per a més informació: 93 259 14 31

Al teu servei

A Gran Via 2 et fem la vida més fàcil. Tenim tots aquests serveis a la teva disposició